Rhino Horn Junior

Information om Rhinohorn JuniorNæseskylning
for børn på 4–12 år

-

Naturligt – Effektivt
Ingen skadelige kemikalier
Ingen bivirkninger

Rhino Horn Junior er udviklet specielt for børn på 4–12 år. Junior er i 2/3 i størrelse, så den passer i en barnehånd, og tuden er mindre og lidt længere for at passe ind i et barns næsebor.

Vor Junior-version er inspireret af børnelæger ved hospitaler i Frankrig, Holland og Sverige. De har erfaret at børn hjælpes betydelig ved mange typer sygdomme, når de bruger Rhino Horn. Derfor har de opfordret os til at lave en børneversion.

Behageligt at bruge Rhino Horn Junior

Vandet til næseskylning skal have samme saltindhold og temperatur som kroppens slimhinder. Så føles det behageligt, forfriskende og mildt i næsen. Du kommer hurtigt til at sætte pris på den friske og klare følelse, du får af at bruge Rhino Horn Junior.

Der følger en grundig brugsanvisning med hver Rhino Horn Junior.
Se video-demonstration af Rhino Horn Junior her.

Hvorfor bruge Rhino Horn Junior?

Brug af Rhino Horn lindrer almindelige gener som tilstoppet næse ved forkølelse. Fjerner slim, ligesom
hævelse i slimhinderne afspændes. Det åbner næsen.
Rhino Horn bliver hurtigt en god ven for mennesker med astma eller luftvejsallergi grundet pollen eller støv. Brug af Rhino Horn er en effektiv behandling af akut bihulebetændelse og vil også lindre godt ved behandling af kronisk bihulebetændelse. Efter en næseoperation er næseskylning med saltvand obligatorisk.
Selv alvorlige luftvejssygdomme som cystisk fibrose, KOL og ciliær dyskinesi lindres ved brugen
af Rhino Horn.
De fleste synes, det er dejligt at tage et brusebad af den enkle grund, at det virker forfriskende og opkvikkende. Et indre brusebad med Rhino Horn giver samme effekt.

Enkelt og effektivt

1. En måleske salt...

1. En måleske salt...
Naturligt saltvand er skånsomt for slimhinderne.

 

3. næseskylning...

3. næseskylning...
Åbner næsen for bedre vejrtrækning. Vandet rinder gennem næsen af sig selv – intet ekstra pres.

2. ...lunkent vand...

2. ...varmt vand…
Saltvand med kropstemperatur gør næseskylning behagelig.

 

4. ...og tørring

4. Tør efter…
Bøj hovedet forover og puds næsen forsigtigt. Resultat: frit åndedræt i en åben næse – slim, pollen og støv er fjernet. - Det er en god følelse!

 

Folketradition og lægevidenskaben

Næseskylning er en del af folketraditionen mange steder i verden. For eksempel har fiskere mange steder skyllet næsen med saltvand ved begyndende forkølelse. I yoga er næseskylning kendt som Neti. Det er ligeledes en anerkendt behandling i den medicinske verden. ØNH-læger anbefaler i stor udstrækning næseskylning med saltvand til patienter.

Let at anvende

Du bruger en Rhino-måleske med almindeligt fint bordsalt eller havsalt (NaCl) – ingen dyre saltpakker – ingen ekstra kemikalier.

Nemt at anskaffe

I Danmark har Rhino Horn (Næsehorn) været i vareudvalget på alle apoteker siden år 2000. Rhino Horn har disse varenumre på apotekerne:
218283: Rhino Horn / Næsehorn – blå
218284: Rhino Horn / Næsehorn – rød
218285: Rhino Horn Junior

Næsehorn

Rhino Horn Junior - et sikkert produkt

Rhino Horn Junior er designet af danskeren Per Peo Olsen som er grundlægger og daglig leder af YOGAPROSESS AS og leder af firmaet Yogapeo ApS i Danmark. Den er let at holde, behagelig mod næsen og udformet sådan at vandet får et godt tryk og let løber gennem næsen.

Rhino Horn er fremstillet af rent PEHD (polyethylene high density), som er et miljøvenligt og genanvendeligt materiale. Rhino Horn produceres ifølge ISO 13485:2003, et internationalt kvalitetscertifikat for produktion af medicinsk udstyr.

Blåt og rødt Rhino Horn, Rhino Horn Junior og måleskeerne har gennemgået en analyse, som kaldes REACH 168, defineret af EU’s program for at opdage og registrere farlige kemikalier. Rhino Horn indeholder hverken phthalater, bisphenol A eller nogen andre af de 168 SVHC-stoffer (substances of very high concern). Rhino Horn er et rent og sikkert produkt.

Rhino Horn er CE-mærket som et klasse 1 medicinsk udstyr ifølge EU-direktivet 93/42/EEC og er tildelt et Free Sales Certificate af det norske Sundhedsministerium.

Der følger en grundig brugsanvisning med hvert Rhino Horn Junior.

Se video-demonstration af Rhino Horn Junior her.

The Rhino Horn Logo

Junior distribueres i Danmark af

YOGAPEO ApS

c/o Steen Sommer
Postboks 13
3500 Værløse
Tlf 44 98 32 19 • Fax 44 32 32 10
E-post rhinohorn@rhinohorn.dk
www.rhinohorn.dk

Rhino Horn Junior produceres og distribueres af YOGAPROSESS AS

CE-mærket ifølge direktiv 93/42/EØF om krav til medicinsk udstyr