Rhino Horn Junior

Information om Rhinohorn JuniorNeseskylling for barn på 4–12 år

-

Naturlig – Effektivt
Ingen skadelige kjemikalier
Ingen bivirkninger

Rhino Horn™ Junior

Rhino Horn Junior er utviklet spesielt for barn på 4–12 år. Junior er i 2/3 i størrelse, så den passer i en barnehånd. Tuten er mindre og lidt lenger for at passe inn i et barns nesebor.

Vår Junior-versjon er inspirert av barneleger ved sykehus i Frankrike, Holland og Sverige. De har erfart at barn hjelpes betydelig ved mange typer sykdommer når de bruker Rhino Horn. Derfor oppfordret de oss til å lage en barneversjon.

Behagelig å bruke Rhino Horn Junior

Vannet til neseskylling skal ha samme saltinnhold og temperatur som kroppens slimhinner. Da vil det føles behagelig, forfriskende og mildt i nesen. Du kommer snart til å sette pris på den friske og klare følelsen du får ved å bruke Rhino Horn.

Hvorfor bruke Rhino Horn?

Bruk av Rhino Horn lindrer vanlige plager som tett nese ved forkjølelse – nesen åpnes ved at slim fjernes og hevelsen i slimhinnene avspennes.

Rhino Horn blir raskt en god venn for folk med astma eller luftveisallergi fremkalt av pollen eller støv. Bruk av Rhino Horn er en effektiv behandling av akutt bihulebetennelse og vil også lindre godt ved behandling av kronisk bihulebetennelse. Efter en neseoperasjon er neseskylling med saltvann obligatorisk.

Selv alvorlige luftveissykdommer som cystisk fibrose, KOLS og ciliær dyskinesi lindres ved bruken av Rhino Horn.

De fleste synes, det er skjønt å ta en dusj ganske enkelt fordi det virker forfriskende og oppkvikkende. En indre dusj med Rhino Horn gir samme effekt.

Enkelt og effektivt

1. En måleske salt...

1 En måleskje salt…
Naturlig saltvann er skånsomt for slimhinnene.

3. næseskylning...

3 Neseskylling…
Åpner nesen for bedre pust. Vannet renner gjennom nesen av seg selv – ikke noe ekstra press.

2. ...lunkent vand...

2 ...varmt vann…
Saltvann med kroppstemperatur gjør neseskylling behagelig.

4. ...og tørring

4 Tørr etter…
Bøy hodet fremover og blås forsiktig i nesen. Resultat: fri pust i en åpen nese – slim, pollen og støv er fjernet. Det er en god følelse.

 

Folketradisjon og legevitenskapen

Neseskylling er en del av folketradisjonen mange steder i verden. For eksempel har fiskere mange steder skylt nesen med saltvann ved begynnende forkjølelse. I yoga er neseskylling kjent som Neti. Det er også en anerkjent behandling i den medisinske verden. ØNH-leger anbefaler flittig neseskylling med saltvann til pasienter.

Enkelt å bruke

Du bruker en Rhino-måleskje med vanlig fint bordsalt eller havsalt (NaCl) – ingen dyre saltpakker – ingen ekstra kjemikalier.

Enkelt å få tak på

Du kan bestille Rhino Horn i vår web-butikk. Prisen for ett Rhino Horn inklusiv porto ligger langt under apotekenes pris for deres etterligning av Rhino Horn. To Rhino Horn fra vår web-butikk er til og med rimeligere enn én etterligning kjøpt på apotek. Butikken finner du her.

Rhino Horn (Nesehorn) ble produsert første gang i 1998 og selges nå i 23 europeiske land pluss i USA, Canada, Thailand, Hong Kong og Brasil.

Næsehorn

Rhino Horn Junior – et sikkert produkt

Rhino Horn er fremstillet av rent PEHD (polyethylene high density) som er et miljøvennlig og resirkulerbart materiale. Rhino Horn produseres ifølge ISO 13485:2003, et internasjonalt kvalitetssertifikat for produksjon av medisinsk utstyr.

Blått og rødt Rhino Horn, Rhino Horn Junior og måleskjeene har gjennomgått en analyse som kaldes REACH 168, definert av EU’s program for å oppdage og registrere farlige kjemikalier. Rhino Horn inneholder hverken phthalater, bisphenol A eller noen av de andre 168 SVHC-stoffer (substances of very high concern). Rhino Horn er et rent og sikkert produkt.

Rhino Horn er CE-merket som et klasse 1 medisinsk utstyr ifølge EU-direktivet 93/42/EEC og er tildelt et Free Sales Certificate av det norske Helsedepartementet.

Rhino Horn er designet og utviklet i Norge av Per Peo Olsen, sammen med Parvati K. Farestveit grunnlegger og leder av Yogaprosess AS.

En grundig bruksanvisning følger med hvert Rhino Horn Junior.

Se video her på siden.

The Rhino Horn Logo

Distributør i Norge:

Yogaprosess AS

Postboks 2599 Solli
0203 Oslo

Tlf 905 15 558
E-mail: rhinohorn@rhinohorn.org
www.rhinohorn.org

Produsert av:
Yogaprosess AS
Postboks 2599 Solli, 0203 Oslo, Norge